MARDİN / SAVUR - SOYLU ORTAOKULU

SOYLU ORTAOKULU

Soylu Mah. Savur/Mardin
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği birleştirerek idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir öğrenciler oluşturmaktır.
Misyon
Misyonumuz Türkiye ve dünya için bilim, teknoloji ve fen alanında çağımızın gerektirdiği sorgulayan yaratıcı düşünen, araştıran ve üreten bireyler yetiştiren bireyler yetiştirmektir. Amacımız öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olmalarını Yüksek öğrenime hazırlanmalarını Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını Bireysel yetenekleri dikkate alınarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Her yıl LGS ´de ilçe düzeyinde derece yaparak okulumuzdaki öğrencileri Fen ve Anadolu liselerine yerleştirmekteyiz.
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
DERS BAŞLAMA :08.30 DERS BİTİŞ: 15.10
SERVİS
Okul öğretmen servisi yalnızca Savur merkezden Soylu ya vardır.
SAVUR MAH. SAVUR/MARDİN
SOYLU ORTAOKULU SAVUR´A 20 KM , BİSMİL´E 41 KM, MARDİN´E 67 KM UZAKLIKTADIR.
Okulumuzda Tubitak 4006 projeleri için çalışmalar yapılmaktadır.